Szolgáltatásaink

  • Egy videó optimalizálása esetén Önnek nincs más dolga, mint megadni kulcsszavait, amire “beállítjuk” a videót, aminek megjelenésére pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
  • Több videó esetén megelőző kampánytervet készítünk, mert fontos a pontos kulcsszó meghatározása és tudnunk kell, hogyan tudjuk a leghatékonyabban szolgálni a megjelenési igényeket.
  • Tanácsadás, BRAND építés során pedig a kezdeti lépésektől fogjuk az ügyfelek kezét, részt veszünk az alapvető folyamatokban, amennyiben a kommunikációt videós eszközökre építik a megbízott kreatívok.
  • Felhívjuk figyelmét arra, hogy minden esetben felszámítunk egy egységes alapdíjat, amivel az ügyfél elismeri a tudás megszerzésébe fektetett időt és energiát.
  • Mint már korábban jeleztük, azon kevesek közé tartozunk, akik fizetési garanciát vállalnak a munkájukra. Kérjen ajánlatot, tudjon meg többet munkáinkról!

Az árképzésről: Minden szolgáltatásunkhoz tartozik alapdíj. Minden optimalizálás külön-külön egységnek felel meg, ezért külön is számoljuk, mert a Google értéket rendel a kulcszavak mellé, mi ezt hívjuk SEO díjnak. A SEO díj a Google kulcsszó értékének a 100-szorosa. Vállaljuk (bővebben ÁSZF), hogy az általunk optimalizálási eljárás alá vont videót, a Google kereső első találati oldalán jelenítjük meg, amennyiben a megrendelő online jelenléte ezt technikailag lehetővé teszi, kellően fejlett honlapkörnyezettel rendelkezik, valamint végrehajtja az általunk meghatározott lépéseket.