monitor-1054711_1920

Szolgáltatásaink

  • augusztus 12th, 2016
  • Blog
  • 0 Comments
  • admin

Mielőtt bármit is kezdenénk az Ön videójával, tartunk egy állapotfelmérést, hogy megtudjuk a videó milyen aktuális környezetben van, illetve milyenbe fog kerülni az optimalizációt követően. Erre azért van szükség, hogy a kiküszöböljük az alapvető hibákat, amit mindenki elkövet a kezdeti lépések során. De mi ezért vagyunk, hogy ezeket megoldjuk Ön helyett.

Egy videó optimalizálása esetén Önnek nincs más dolga, mint megadni kulcsszavait, amire “beállítjuk” a videót, aminek megjelenésére pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Több videó esetén megelőző kampánytervet készítünk, mert fontos a pontos kulcsszó meghatározása és tudnunk kell, hogyan tudjuk a leghatékonyabban szolgálni a megjelenési igényeket.

Tanácsadás, BRAND építés során pedig a kezdeti lépésektől fogjuk az ügyfelek kezét, részt veszünk az alapvető folymatokban, amennyiben a kommuikációt videós eszközökre építik a megbízott kreatívok.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy minden esestben felszámítunk egy alapdíjat, ami az elmúlt évek tanulását és szenvedéseit honorálja, amivel elismeri az ügyfél a befektetett energiát.

Mint már korábben jeleztük, azon kevesek közé tartozunk, akik fizetési garanciát vállalnak a munkájukra. Kérjen ajánlatot, tudjon meg többet munkáinkról!

Az árképzésről

Minden szolgáltatásunkhoz tartozik alapdíj, ami a választott csomag jellegétől függően változhat. Minden optiamalizálás külön-külön egységnek felel meg, ezért külön is számoljuk, ezt hívjuk SEO díjnak.

Alapdíj 39eFt + SEO díj

A garanciáról

Vállaljuk (bővebben ÁSZF), hogy az általunk optimalizálási eljárás alá vont videót, a Google kereső első találati oldalán jelenítjük meg, amennyiben a megrendelő online jelenléte ezt technikailag lehetővé teszi, vagyis kellően fejlett honlap környezettel rendelkezik.